Banner-SPF
Banner-Cadeautip-24-Highres
Banner-Zontegoed
Banner-24_7
Banner-voordelig_8

PIJNACKER

Zonnestudio Pijnacker

 

Welkom bij BlueSun Pijnacker, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Pijnacker natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

 

Speciale openingstijden

 

Openingstijden

 

Nieuwjaarsdag   

Goede vrijdag   

2e paasdag           

Koningsdag       

Bevrijdingsdag* 

Hemelvaartsdag*

2e pinksterdag  

Kerstavond       

1ste kerstdag   

2e kerstdag 

Oudjaarsdag 

* Indien deze dag op een zaterdag of zondag valt, gelden normale openingstijden.

Let op! Eerste bezoek altijd tijdens bemande uren! Laatste inschrijving 15 minuten voor sluiting.

Contactgegevens

 

 

Ackershof 12

2641 DX Pijnacker

Mail: pijnacker@bluesun.nl

Tel.: 015-3107546

onbemand

13:00 – 20:00 uur

onbemand

onbemand

13:00 – 20:00 uur

13:00 – 20:00 uur

onbemand

11:00 – 18:00 uur

onbemand

onbemand

11:00 – 18:00 uur

Maandag t/m vrijdag

13:00 – 21:00 uur

 

Zaterdag

11:00 – 17:00 uur

 

24-uurs studio 

7 dagen per week!

 • Wilt u afmelden voor mailing/ SMS? Vul uw gegevens dan in op dit formulier.

 • Instagram Social Icon
 

ONZE ZONNEBANKEN

 

Ergoline Prestige 1400

 

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De LED Light show en het onovertroffen design boeit al op het eerste gezicht. Deze volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbeleving tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt deze Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Prestige 1100 

 

D52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt .Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde.Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien.Het 3D-Sound-systeem zorgt voor een perfect, geheel individueel muziekgenot.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Excellence 800

 

Een exclusieve zonnebank voor een schitterend resultaat! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen voor een egaal bruine teint. Daarbij geniet je dankzij de Climatronic van de temperatuur die jij wenst! Naast ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je namelijk ook een constante luchttemperatuur instellen. En het speciale aromaprogramma zorgt voor neutralisering van de UV-geur. Aan werkelijk alles is gedacht! Ook qua ligcomfort is deze zonnebank een aanrader. Overigens zijn alle toepassingen eenvoudig en individueel instelbaar; de vriendelijke stem van de voice guide bevestigt alle gekozen opties en geeft informatie over verstandig zonnen!

 

 • t/m 8 minuten €1,- per minuut

 • 9 - 20 minuten €9,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Avantgarde 600

 

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid: de Avantgarde 600 turbo power is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet! Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Je ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint. De UV-power komt van 47 lampen; de neck tan zorgt voor extra bruining op moeilijk bereikbare plaatsen. Vanzelfsprekend kent ook deze zonnebank van Ergoline verfrissende luchtstromen en uitstekende ventilatie ter hoogte van lichaam en gezicht. Daarnaast kun je de airco desgewenst aan- of juist uitzetten. Het bedieningspaneel met de vriendelijke stem en de stereo sound maken deze Avantgarde 600 turbo power dan ook af! Alles draait om een aangename en comfortabele zonsessie!

 

 • t/m 8 minuten €1,- per minuut

 • 9 - 20 minuten €9,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Hapro Luxura X10

 

Indrukwekkende bruiningsresultaten zijn dankzij de 52 bruiningslampen en features als XL Light (2 meter lampen) en SLi+ (vier speciale gezichtsbruiners) bij de Luxura X10 elke keer een feit. De prestatie en de efficiëntie van de lampen zijn geoptimaliseerd. Met IP Control zijn ze bovendien energiebesparend en gedurende de gehele levensduur maximaal. De comfortabele wijze waarop deze resultaten worden bereikt tijdens de zonnesessie prikkelt alle zintuigen van de zonaanbidder.Het eye-catching design met uitgekiende verlichting, heerlijke geuren, perfecte geluidskwaliteit, strelende ventilatie voor lijf en gezicht, verkoelende nevel, comfortabele ligging, een gebruiksvriendelijk display en desgewenst een begeleidende stem voor de menuopties – zonnen was niet eerder zo’n wellnessbeleving!

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER