OVER BLUESUN

 

EVEN VOORSTELLEN..

Bij ons bent u aan het juiste adres om verantwoord te zonnen onder ideale omstandigheden, zowel ’s zomers als ’s winters. BlueSun zonnestudio’s zijn professionele zonnestudio’s waar u deskundig advies krijgt en zorgvuldig behandeld wordt. Wij staan bekend om onze uitmuntende hygiëne, en onze klantgerichte studio’s.

 

U kunt genieten van de meest moderne en luxe Ergoline zonnebanken en betaalt altijd een vaste lage prijs. Ons vriendelijk en opgeleid personeel zal een intake bij u afnemen en u zo het juiste advies meegeven, zeven dagen per week, zonder afspraak. Bovendien zijn een aantal van onze vestigingen zelfs 24 uur open! U bent van harte welkom in één van onze moderne zonnestudio’s, waar u gastvrij wordt onthaald en altijd een drankje voor u klaarstaat.

MEER OVER ONS

 

BlueSun Zonnestudio's is een jong franchiseconcept wat zich uitsluitend richt op de 24-uurs markt, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit. De persoonlijke benadering wordt hierbij niet uit het oog verloren. Verantwoord zonnen staat net als hygiëne hoog in het vaandel en door middel van een frisse uitstraling, veel kennis en scherpe prijzen willen wij de consument geven waar het recht op heeft, een altijd toegankelijke professionele zonnestudio.


Onze economie verandert steeds meer naar een 24-uurs economie en daarin gaan wij mee. Apotheken, supermarkten, sportscholen en de detailhandel, alles blijft langer open. De consument heeft vrijheid, en je bespaart op een aantal belangrijke kostenposten. Hierdoor ben je als ondernemer onderscheidend en competitief.

 

BlueSun wil de consument op een positieve en verantwoorde manier laten genieten van een gezonde dosis vitamine D en doet dit met veel succes. Uiteraard maakt BlueSun gebruik van toonaangevende Ergoline zonnebanken, heeft het echt gediplomeerd personeel, is een uitstekende hygiëne vanzelfsprekend, en geven onze studio's net dat beetje meer voor een scherpe prijs. Loop eens binnen in één van onze studio's en krijg een vrijblijvend advies op maat.

HYGIËNE

 

 

BlueSun stelt erg hoge eisen aan hygiëne. Al onze banken worden uitgebreid gereinigd na elk bezoek en iedere dag gedesinfecteerd. Wij zijn dan ook in bezit van een officieel certificaat, wat inhoudt dat een extern bureau regelmatig controleert of de zonnebanken wel echt schoon zijn. Ook maken wij ze van binnen en aan de buitenkant regelmatig schoon, zodat u optimaal bruint, en kunt genieten van een schone bank. Komt u tijdens onbemande uren? Dan is alles aanwezig om zelf voor een schone bank te zorgen.

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER