Banner-SPF
Banner-2euro_jongerenkorting_1280x355
Banner-Cadeautip-24-Highres
Banner-Zontegoed
Banner-24_7
Banner-voordelig_8

GELDROP

Zonnestudio Geldrop

 

Welkom bij BlueSun Geldrop, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Geldrop natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

 

Speciale openingstijden

 

Openingstijden

 

Nieuwjaarsdag   

Carnaval zaterdag

Carnaval maandag

Goede vrijdag   

2e paasdag           

Koningsdag       

Hemelvaartsdag*

2e pinksterdag  

Kerstavond       

1ste kerstdag   

2e kerstdag 

Oudjaarsdag 

* Indien deze dag op een zaterdag of zondag valt, gelden normale openingstijden

Let op! Eerste bezoek altijd tijdens bemande uren! Laatste inschrijving 15 minuten voor sluiting.

Contactgegevens

 

 

Stationsstraat 1a

5664 AP Geldrop

Mail: geldrop@bluesun.nl

Tel.: 040-2857371

 • Onbemande uren zijn 2 euro goedkoper!

 • Wilt u afmelden voor mailing/ SMS? Vul uw gegevens dan in op dit formulier.

onbemand

onbemand

onbemand

13:00 – 20:00 uur

onbemand

onbemand

13:00 – 20:00 uur

onbemand

11:00 – 18:00 uur

onbemand

onbemand

11:00 – 18:00 uur

Maandag t/m vrijdag

13:00 – 21:00 uur

 

Zaterdag

11:00 – 17:00 uur

 

24-uurs studio 

7 dagen per week!

 

VIRTUELE TOUR

 

ONZE ZONNEBANKEN

 

Ergoline Prestige 1600

 

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

 

 • t/m 10 minuten €1,- per minuut

 • 11 - 20 minuten €11,-*

 • daarna €1,00 per minuut extra

 

 • Bemand 2 euro duurder

2x

Ergoline Prestige 1400

 

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De LED Light show en het onovertroffen design boeit al op het eerste gezicht. Deze volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbeleving tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt deze Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €1,00 per minuut extra

 

 • * Bemand 2 euro duurder

2x

Ergoline Prestige 1100-s

 

E52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt .Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde.Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien.Het 3D-Sound-systeem zorgt voor een perfect, geheel individueel muziekgenot. Het hoogste comfort wordt geboden door de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen & Voice Guide.

 

 • t/m 8 minuten €1,- per minuut

 • 9 - 20 minuten €9,-*

 • daarna €0,90 per minuut extra

 

 • * Bemand 2 euro duurder

2x

Ergoline Affinity 660 

 

Het ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zonsessie. Door de overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen is de bediening uiterst eenvoudig. Dankzij Climatronic en Aqua Fresh & Aroma blijft men ook bij langere zonsessies totaal fris. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief subwoofer garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse. De nekbruiners die standaard worden meegeleverd en de optioneel verkrijgbare schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam. Mood Lights in verwisselbare kleuren en Ambient Lights in Blue, Red, Magenta of Yellow hullen de Affinity-modellen in sfeervol licht. De beste bruiningsresultaten zonder hoger zonnebrandrisico worden bereikt dankzij het nieuw Optimized Performance.

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 2 euro duurder

2x

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER