Banner-SPF
Tellafriend
Banner-24_7
Banner-Cadeautip_prof-highres
Banner-jongerenkorting_1280x355
50c30e_c71366cecc8849eb8ca7bbc91a6e9744 copy

DEVENTER

Zonnestudio Deventer

 

Welkom bij BlueSun Deventer, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Deventer natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

 

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag

13:00 – 21:00 uur

 

Zaterdag

11:00 – 17:00 uur

 

24-uurs studio 

7 dagen per week!

Speciale openingstijden

 

Nieuwjaarsdag   

Goede vrijdag   

2e paasdag           

Koningsdag       

Bevrijdingsdag*  

Hemelvaartsdag*

2e pinksterdag  

Kerstavond       

1ste kerstdag   

2e kerstdag 

Oudjaarsdag 

* Indien deze dag op een zaterdag of zondag valt, gelden normale openingstijden

onbemand

13:00 – 20:00 uur

onbemand

onbemand

13:00 – 20:00 uur

13:00 – 20:00 uur

onbemand

11:00 – 19:00 uur

onbemand

onbemand

11:00 – 18:00 uur

Let op! Eerste bezoek altijd tijdens bemande uren! Laatste inschrijving 15 minuten voor sluiting.

Contactgegevens

 

 

Van Hetenstraat 67C

7415 TT Deventer

Mail: deventer@bluesun.nl

Tel.: 0570-832115

 • Wilt u afmelden voor mailing/ SMS? Vul uw gegevens dan in op dit formulier.

 

ONZE ZONNEBANKEN

 

Ergoline Prestige 1600

 

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €11,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • Bemand 1 euro duurder

Ergoline Prestige 1100 

 

D52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt .Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde.Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien.Het 3D-Sound-systeem zorgt voor een perfect, geheel individueel muziekgenot.

 

 • t/m 8 minuten €1,- per minuut

 • 9 - 20 minuten €9,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Excellence 800

 

Een exclusieve zonnebank voor een schitterend resultaat! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen voor een egaal bruine teint. Daarbij geniet je dankzij de Climatronic van de temperatuur die jij wenst! Naast ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je namelijk ook een constante luchttemperatuur instellen. En het speciale aromaprogramma zorgt voor neutralisering van de UV-geur. Aan werkelijk alles is gedacht! Ook qua ligcomfort is deze zonnebank een aanrader. Overigens zijn alle toepassingen eenvoudig en individueel instelbaar; de vriendelijke stem van de voice guide bevestigt alle gekozen opties en geeft informatie over verstandig zonnen!

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Inspiration 450 Turbo Power

De Ergoline Inspiration Serie. De sensationele Stylling in Solid Silver en fascinerende lichtontwerp geef ze een onderscheidende uitstraling. De brede, ergonomisch ontworpen basis en de royale bruiningstunnel zorgen voor een bijzonder ontspannen en aangename bruiningssessie. innovatieve UV-technologieën en een nieuwe configuratie van het UV-systeem kan significant betere bruiningsresultaten met minder risico op verbranding door de zon onder de EU-voorwaarden (0, 3 w / m) worden bereikt.

 

 • t/m 5 minuten €1,- per minuut

 • 6 - 20 minuten €6,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER