Banner-Cadeautip-24-Highres
50c30e_c71366cecc8849eb8ca7bbc91a6e9744 copy
Banner-24_7

DEN HELDER

Zonnestudio Den Helder

 

Welkom bij BlueSun Den Helder, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Den Helder natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

 

Speciale openingstijden

 

Openingstijden

 

Let op! Eerste bezoek altijd tijdens bemande uren! Laatste inschrijving 15 minuten voor sluiting.

Contactgegevens

 

 

Marsdiepstraat 619a

1784 AM Den Helder

Mail: denhelder@bluesun.nl

Tel.: 0223-697600

Maandag t/m vrijdag

13:00 – 21:00 uur

 

Zaterdag en zondag

11:00 – 17:00 uur

 

24-uurs studio 

7 dagen per week!

Nieuwjaarsdag   

Goede vrijdag        

2e paasdag           

Koningsdag       

Bevrijdingsdag*  

Hemelvaartsdag*

2e pinksterdag

Kerstavond

1ste kerstdag   

2e kerstdag  

Oudjaarsdag

 

*Indien deze dag op een zaterdag of zondag valt, gelden normale openingstijden. 

onbemand

13:00 – 20:00 uur

onbemand

onbemand

13:00 – 20:00 uur

13:00 – 20:00 uur

onbemand

11:00 – 19:00 uur

onbemand

onbemand

11:00 – 18:00 uur

 

 

 

 • Wilt u afmelden voor mailing/ SMS? Vul uw gegevens dan in op dit formulier.

 

 

ONZE ZONNEBANKEN

 

MegaSun 8000 Alpha Deluxe Hybrid

 

De megaSun 8000 alpha deluxe hybrid is het nieuwe vlaggenschip van megaSun. Met onder andere "Smart Technology" en een 12 inch touch display wordt de nieuwe standaard bepaald voor zonnebanken wereldwijd.

Het touch display geeft een helder overzicht van alle vooraf ingestelde functies. Deze functies worden individueel gepresenteeerd in woord en beeld. De bediening is gelijk aan die van een smartphone of tablet.

De hybride technology van de megaSun 8000 combineert het beste van de verschillende licht soorten in één apparaat. Zonlicht wordt gecombineerd met een speciale "beauty kick" en zorgt niet alleen voor een perfecte tan maar ook voor een zijdezachte huid.

 

 • t/m 11 minuten €1,- per minuut

 • 12 - 20 minuten €12,-

 • daarna €1,00 per minuut extra

   * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Prestige 1600

 

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

 

 • t/m 10 minuten €1,- per minuut

 • 11 - 20 minuten €11,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Prestige 1400

 

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De LED Light show en het onovertroffen design boeit al op het eerste gezicht. Deze volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbeleving tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt deze Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Excellence 880

 

Een exclusieve zonnebank met nog meer bruiningspower! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. De Excellence 880 turbo power beschikt verder over 51 krachtige lampen. Ook speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zijn in deze comfortabele zonnebank verwerkt. Je bent verzekerd van een zeer intensieve bruining. De ventilatie (lichaam en gezicht), airco en regelmatig verkoelende nevels zorgen voor een aangenaam klimaat. Vanzelfsprekend kun je al deze mogelijkheden ook zelf instellen. Het overzichtelijke display met begeleidende voice-guide wijst zich vanzelf. Kortom: de Excellence 880 turbo power geeft een Ultra performance!

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Excellence 800 

 

Een exclusieve zonnebank voor een schitterend resultaat! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen voor een egaal bruine teint. Daarbij geniet je dankzij de Climatronic van de temperatuur die jij wenst! Naast ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je namelijk ook een constante luchttemperatuur instellen. En het speciale aromaprogramma zorgt voor neutralisering van de UV-geur. Aan werkelijk alles is gedacht! Ook qua ligcomfort is deze zonnebank een aanrader. Overigens zijn alle toepassingen eenvoudig en individueel instelbaar; de vriendelijke stem van de voice guide bevestigt alle gekozen opties en geeft informatie over verstandig zonnen!

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Avantgarde

 

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid: de Avantgarde 600 turbo power is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet! Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Je ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint. De UV-power komt van 47 lampen; de neck tan zorgt voor extra bruining op moeilijk bereikbare plaatsen. Vanzelfsprekend kent ook deze zonnebank van Ergoline verfrissende luchtstromen en uitstekende ventilatie ter hoogte van lichaam en gezicht. Daarnaast kun je de airco desgewenst aan- of juist uitzetten. Het bedieningspaneel met de vriendelijke stem en de stereo sound maken deze Avantgarde 600 turbo power dan ook af! Alles draait om een aangename en comfortabele zonsessie!

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

Ergoline Classic 600

 

Extra sterk bruiningsvermogen en eerste klas comfort wekken een puur luxe-gevoel op. De Ergoline Classic 600 laat de gewenste temperatuur individueel en op de graad nauwkeurig aanpassen. Met het sterkste bruiningsvermogen van zijn klasse levert de Classic 600 fantastische bruiningsresultaten. Verder is de Ergoline Classic 600 voorzien van krachtige lampen die geen lichaamsdeel over het hoofd zien. Bovendien beschikt dit type zonnebank over verstelbare schouderbruiners en gezichtsbruiners.

 

 • t/m 5 minuten €1,- per minuut

 • 6 - 20 minuten €6,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER