COSMETICA

 

Australian Gold® is al jarenlang marktleider op het gebied van bruiningslotions en verantwoordelijk voor belangrijke ontwikkelingen van nieuwe technologieën en bestanddelen. De lotions zijn allemaal geformuleerd met de meest innovatieve en selectieve bestanddelen om de conditie van de huid te optimaliseren en de huid te beschermen tegen uitdroging en veroudering. Om het beste bruiningsresultaat te verkrijgen, verrijk je je huid met zoveel mogelijke gezonde elementen. Daardoor wordt je zo optimaal bruin mogelijk.

Waarom een Australian Gold lotion gebruiken?

 

Wist u dat u met een Australian Gold lotion:

 

  • sneller bruint

  • uw tint langer blijft

  • u donkerder bruint

  • 40% betere bruiningsresultaten behaalt = wetenschappelijk aangetoond

  • het vochtgehalte van uw huid op peil houdt

  • fijne lijntjes en rimpels tegengaat

  • de kwaliteit van uw huid verbetert door de hoogwaardige huidverzorgende ingrediënten

  • maar 15 ml. per applicatie nodig heeft voor de beste resultaten

  • een droge huid tegengaat die anders UV licht reflecteert en hierdoor de bruining oppervlakkig houdt

  • Betere opname UV licht waardoor hogere aanmaak vitamine D

 

Kortom redenen genoeg om uw huid te verwennen met het nummer 1 indoor tanning merk ter wereld! Geniet en haal nog meer uit uw bruiningssessie met Australian Gold. Een droge huid reflecteert UV licht waardoor je veel minder snel bruint. Bovendien is het verstandig (eigenlijk noodzakelijk) om tijdens het zonnen je huid goed te beschermen en te verzorgen. Daarom wordt altijd geadviseerd om tijdens het zonnen een goede lotion te gebruiken. En omdat we kiezen voor topkwaliteit vindt u in de BlueSun studio's een uitgebreid assortiment Australian Gold. Niets voor niets al vele jaren lang de absolute nummer 1 op het gebied van zonnebanklotions.

Tot 40% beter bruinen

 

Omdat Australian Gold lotions je huid optimaal verzorgen, bruin je sneller, krijg je een donkerdere kleur en je bruine kleur blijft ook langer. Er zijn lotions met enkelvoudige bronzers, meervoudige bronzers en zelfs met 100-voudige bronzers. Al met al verbetert het totale bruiningsresultaat tot wel 40%. Dus heb je meer plezier van je kuurtje en hoef je minder intensief te bruinen om het gewenste resultaat te breiken. Alle BlueSun medewerkers hebben een speciale Australian Gold training gevolgd en kunnen je dus vakkundig van dienst zijn.

 

Optimale huidverzorging

 

Bijna alle Australian Gold lotions zijn op Aloë Vera basis en bevatten een substantieel percentage hoogwaardige ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.

 

Vol Vitamines

 

We noemen o.a. vitame A-C-E-F, het Advanced Skincare Complex (bevordert de elasticiteit van de huid), CoQ10 (gaat lijntjes en rimpeltjes tegen) hennepzaadextract (hydraterende werking) UltraFirm (huidverstevigend) en CelluTox (gaat huidveroudering tegen). In elke studio ligt een overzichtskaart waarop vermeld staat welke formules in welke lotions zijn gebruikt. En u kunt het natuurlijk ook gewoon onze medewerkers vragen.

 

ZONBESCHERMING

Zonkracht of UV-index is een maat voor de hoeveelheid ultraviolette straling (UV) in het zonlicht die de aarde bereikt. De hoeveelheid ultraviolette straling neemt toe naarmate de zon hoger staat en varieert met de seizoenen en het moment van de dag.

 

De temperatuur heeft geen invloed: Op een koele zonnige dag kan de zonkracht even sterk of sterker zijn dan op een warme dag. Wel is de hoeveelheid UV-straling afhankelijk van wolken, vocht of stof in de atmosfeer en van de hoeveelheid ozon. De ozonlaag op grote hoogte in de atmosfeer beschermt het aardoppervlak tegen UV-straling.

 

De hoeveelheid ultraviolette straling wordt uitgedrukt in de zonkracht, een index die in Nederland kan variëren van 0 (wanneer er geen UV-straling is) tot 10 (voor de maximale hoeveelheid ultraviolet zonlicht). In landen dichter bij de evenaar en in de bergen kan de zonkracht een waarde van 15 of hoger halen. Bij een lage zonkracht (0-4) verbrandt de huid minder snel dan bij een hoge zonkracht (7-10 en hoger).

 

 

In de tabel van zonkracht is globaal aangegeven hoe lang de huid van een gemiddelde Nederlander midden op de dag zon kan verdragen. Voor wie snel verbrandt is de tijd korter, voor wie van nature een getinte huid heeft langer. De vermelde tijd geeft aan na hoeveel minuten een onbeschermde huid zoveel ultraviolette straling heeft gekregen dat deze na 8 tot 24 uur rood kleurt. Dat is het maximum voor wie verstandig wil zonnebaden. Bij BlueSun geven we je een gedegen advies over welke spf (Sun Protection Factor) producten u het beste kunt gebruiken. Uiteraard zijn deze van het merk Australian Gold, want uw huid verdient alleen het beste!

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER