Banner-SPF
Banner-Tellafriend_1280x355-Hersteld
Banner-1euro_jongerenkorting_1280x355-Hersteld
Banner-Cadeautip-24-Highres
Banner-Zontegoed
Banner-24_7
Banner-voordelig_8

BREDA

Zonnestudio Breda

 

Welkom bij BlueSun Breda, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Breda natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

 

Speciale openingstijden

 

Openingstijden

 

Nieuwjaarsdag   

Carnaval zaterdag

Carnaval maandag

Goede vrijdag   

2e paasdag           

Koningsdag       

Hemelvaartsdag*

2e pinksterdag  

Kerstavond   

1ste kerstdag   

2e kerstdag 

Oudjaarsdag

* Indien deze dag op een zaterdag of zondag valt, gelden normale openingstijden

Let op! Eerste bezoek altijd tijdens bemande uren! Laatste inschrijving 15 minuten voor sluiting.

Contactgegevens

 

 

Groenedijk 175

4826 DL Breda

Tel: 0763020051

Mail: breda@bluesun.nl

 • Wilt u afmelden voor mailing/ SMS? Vul uw gegevens dan in op dit formulier.

onbemand

onbemand

onbemand

09:00 – 21:00 uur

onbemand

onbemand

09:00 – 21:00 uur

onbemand

09:00 – 18:00 uur

onbemand

onbemand

09:00 – 17:00 uur

Maandag t/m vrijdag

09:00 – 21:00 uur

 

Zaterdag

11:00 – 17:00 uur

 

24-uurs studio 

7 dagen per week!

 

VIRTUELE TOUR

 

ONZE ZONNEBANKEN

 

Ergoline Prestige Lightvision 1800

 

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Door de grotere bovenkant is het voor uw klanten meteen herkenbaar als een echte upgrade in uw zonnestudio. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau. Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs, Beauty Light LEDs en toegang op afstand maken de nieuwe Prestige Lightvision uniek. Breng Prestige naar een nieuw niveau en maak je klaar voor de toekomst.

 

 • t/m 12 min € 1,- per minuut
  13 t/m 20 min € 13,-*
  daarna € 1,- per minuut extra

  * B
  emand 1 euro duurder

1x

Ergoline Prestige 1600

 

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

 

 • t/m 10 min € 1,- per minuut
  11 t/m 20 min € 11,-*
  daarna € 1,- per minuut extra

  * B
  emand 1 euro duurder

2x

Ergoline Prestige 1400

 

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De LED Light show en het onovertroffen design boeit al op het eerste gezicht. Deze volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbeleving tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt deze Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

 

 • t/m 9 minuten €1,- per minuut

 • 10 - 20 minuten €10,-*

 • daarna €0,90 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Excellence 880

 

Een exclusieve zonnebank met nog meer bruiningspower! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. De Excellence 880 turbo power beschikt verder over 51 krachtige lampen. Ook speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zijn in deze comfortabele zonnebank verwerkt. Je bent verzekerd van een zeer intensieve bruining. De ventilatie (lichaam en gezicht), airco en regelmatig verkoelende nevels zorgen voor een aangenaam klimaat. Vanzelfsprekend kun je al deze mogelijkheden ook zelf instellen. Het overzichtelijke display met begeleidende voice-guide wijst zich vanzelf. Kortom: de Excellence 880 turbo power geeft een Ultra performance!

 

 • t/m 8 minuten €1,- per minuut

 • 9 - 20 minuten €9,-*

 • daarna €0,80 per minuut extra

 

 • * Bemand 1 euro duurder

2x

Ergoline Evolution 600

 

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid: de Evolution 600 Max Tan Turbo Power is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet!Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Je ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint.De UV-power komt van 46 lampen; de neck tan zorgt voor extra bruining op moeilijk bereikbare plaatsen. Vanzelfsprekend kent ook deze zonnebank van Ergoline verfrissende luchtstromen en uitstekende ventilatie ter hoogte van lichaam en gezicht.Daarnaast kun je de airco desgewenst aan- of juist uitzetten. Het bedieningspaneel met de vriendelijke stem en de stereo sound maken deze de Evolution 600 Max Tan Turbo Power dan ook af! Alles draait om een aangename en comfortabele zonsessie!

 

 • t/m 7 minuten €1,- per minuut

 • 8 - 20 minuten €8,-

 • daarna €0,70 per minuut extra

 • Bemand 1 euro duurder

2x

BREDA

PIJNACKER

DEN HELDER

ZOETERMEER

GELDROP

SPIJKENISSE

DEVENTER